Homoszexuális prostituáltak gyújtogatnak a fővárosban

A bevándorló szexmunkások között területi háború zajlik, az események tettlegességig fajultak.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 08. 24. 11:45
null
Fotó: MAURIZIO MORO Forrás: V4NA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Területekért zajló háború robbant ki Európa legnagyobb városi parkjában, ahol dél-amerikai homoszexuális bevándorló prostituáltak küzdenek egymással a jobb helyekért. A háború miatt több mint egy tucat gyújtogatás is történt – írja a V4NA Hírügynökség.

Elszabadultak az indulatok a római Parco degli Acquedotti nevű parkban. A zöldövezet 240 hektáron terül el, és része Európa legnagyobb városi parkjának, a Via Appia Regionális Parknak (Appian Way Regional Park, Parco Regionale dell Appia Antica). Az Acquedotti azonban nem az ókorból fennmaradt látványosságai miatt került be a hírekbe.

Az Il Giornale olasz lap szerint ugyanis homoszexuális bevándorló prostituáltak vették át az uralmat a területen. Az újság szerint a Dél-Amerikából származó prostituáltak között területi háború robbant ki, ugyanis egymástól akarják megszerezni a legjobb helyeket, ahol a testüket áruba bocsáthatják. A háború odáig fajult, hogy már a gyújtogatástól sem riadnak vissza a bevándorlók, csak az elmúlt hónapban 15-ször okoztak tüzet a prostituáltak.

Fotó: V4NA

A legutóbbi incidens több mint egy hete történt. A 48 éves guatemalai Carlos Alfredo Bendfeldt több helyen is tüzet gyújtott. A rendőrök elfogták. A táskájából tűzgyújtásra használt eszközök, valamint óvszerek kerültek elő.

Olaszországban a prostitúció igen gyakori a migránsok körében. Tavaly derült ki, hogy a nigériai maffia kiskorú lányokat is arra kényszerít, hogy kiálljanak az utcára. Bizonyos esetekben úgy szerzik meg a lányokat, hogy vuduátkokkal fenyegetik meg a családjukat.

A nigériai maffia több európai országban is aktív. A svéd közszolgálati televízió beszámolója szerint a maffia egyre nagyobb teret nyer magának Stockholmban és Göteborgban is. A Black Axe arról ismert, hogy vuduval, kínzással, fekete mágiával és egyéb bizarr, okkult rituálék segítségével veszik rá az áldozataikat a behódolásra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.