Joe Bidennek kiment a bokája

Az amerikai elnökjelölt a kutyájával játszott.

Magyar Nemzet
2020. 11. 30. 8:33
null
Forrás: Twitter / Joe biden
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnökjelöltnek kiment a bokája, miközben a kutyáival játszott – adta hírül az amerikai média. A demokrata politikus jól van, a vizsgálatok alapján valószínűleg nem tört el a lába, csak hajszálrepedések keletkeztek. Várhatóan így is hetekig járássegítőt kell majd viselnie.

Joe Biden november 20-án töltötte be a 78. életévét, ezzel az Egyesült Államok történetében ő lehet a legidősebb elnök. A kampány során emiatt többször Donald Trump – aki egyébként 74 esztendős – célkeresztjébe került, lassú tempója miatt az „álmos” jelzőt ragasztotta rá. Az amerikai elnök a hírek hallatán most Twitter-üzenetben kívánt gyógyulást riválisának.

A kampányban a demokrata jelölt részben nyilvánosságra hozta orvosi jelentését, hogy bizonyítsa fittségét. Orvosa akkor „egészséges, életerős” 77 éves férfiként írta le, aki alkalmas az elnöki feladatok ellátására.

Joe Bidennek két kutyája van, Major és Champs, mindkettő német juhász fajtájú.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.