Letartóztattak egy kijevi híd felrobbantásával fenyegetőzőt

A Metro hídon nem először történik hasonló. Tavaly egy férfi lövöldözni kezdett a híd közepén.

Forrás: MTI2020. 06. 02. 7:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kijevi Metro híd felrobbantásával fenyegetőzött hétfőn egy férfi telefonon, akit azután pár órával később őrizetbe vettek – adta hírül a kijevi rendőrség.

A hídon a metróközlekedést leállították, a hidat kiürítették, majd a kijevi rendőrfőnök tárgyalni kezdtek a férfival, aki azt mondta telefonon, hogy robbanószerkezet van nála. Kiderült, hogy ez csupán üres fenyegetés volt.

Hogy mit akart elérni akciójával – amelyben végül senkinek sem esett baja –, nem tudni. A rendőrség elmeorvosokat hívott hozzá.

A kijevi Metro hídon nem először történik hasonló eset. Tavaly szeptemberben egy férfi az autójával megállt a híd közepén, lövöldözni kezdett és ő is robbantással fenyegetőzött. A rendőrök két óra elteltével őrizetbe vették. Az incidensben akkor sem sérült meg senki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.