Nagy-Britanniába tartó illegális bevándorlókat találtak egy teherhajón a holland partoknál

Illegálisan Nagy-Britanniába tartó bevándorlókat találtak egy teherhajó rakterében a holland partok közelében, a vízi jármű így azonnal visszafordult a vlaardingeni kikötőbe – tájékoztattak a helyi hatóságok kedd este.

Forrás: MTI2019. 11. 19. 21:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A huszonhat migráns közül sokan egy hűtőkonténerben rejtőztek el. Egyelőre nem közöltek semmit az egészségügyi állapotukról, a helyszínre azonban több mentőautó is kiérkezett a beszámolók szerint. Az biztosnak tűnik, hogy egyikük sem halt meg.

Október végén egy bolgár rendszámú hűtőkamion rakterében 39, valószínűleg nagyrészt Vietnamból érkezett ember holttestét fedezték fel Angliában. A hűtőkonténert a belgiumi Zeebrugge kikötőjéből szállították komppal az országba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.