Női börtönbe kerül az anyját megerőszakoló youtuber

A saját anyját megerőszakoló, biológiailag férfi elítéltnek jóváhagyták a kérelmét, így a férfi nemi szervekkel rendelkező szexuális ragadozó női börtönben töltheti le a börtönbüntetését – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Forrás: V4NA hírügynökség2021. 08. 05. 16:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 39 éves transznemű YouTube-sztár bár biológiailag férfi, nőként azonosítja magát, ezért engedélyt kapott arra, hogy az édesanyja megerőszakolása miatt kirótt börtönbüntetést női börtönben tölthesse le.

 

A vloggert azután tartóztatták le, hogy nyilvánosságra került beszélgetéseken, melyen a jelek szerint ő beszél, elismerte, hogy megerőszakolta a 79 éves édesanyját. Chandler édesanyjával, Barbarával élt együtt a Virginiai Ruckersville-ben. A nyolcperces beszélgetés során a youtuber elmondja az egyik barátjának, hogy az anyja, Barbara tette meg az első lépést. Chandler továbbá kifejti, hogy ő és az anyja most olyan rutin szerint élnek, hogy minden harmadik nap szexelnek, amit a demenciában szenvedő 79 éves nő a telefonhívás szerint élvez.

Az elkövető letartóztatása után
Fotó: Sheriff's Office, Greene Country

 

Az erőszakoló később az állította, hogy körültekintően és óvatosan közelítette meg a helyzetet, miután évek óta szexuális érzelmeket táplált az anyja iránt, és gyakran álmodik is vele.

 

A transznemű youtuber úgy vált népszerűvé a közösségi oldalakon, hogy több képregényes karaktert is létrehozott az évek során, és a rajzait rendszeresen megosztotta követőivel.

So just to review where we are in this society: a YouTuber raped his own elderly mother and will now be housed with female inmates because he says he identifies as a woman.

 

We are in the midst of a total moral and intellectual collapse, and we haven't seen the bottom yet.

— Matt Walsh (@MattWalshBlog) August 4, 2021

 

Christine Chandler már nőként tölti a büntetését a Henrico megyei börtönben, annak ellenére, hogy rendelkezik férfi nemi szervekkel, és szexuális erőszak miatt kapott 12 év letöltendő börtönbüntetést.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.