Magyarországon is fellép a Heilung zenekar

A hazai állomás 2022. december 2-án lesz a Barba Negrában.

Forrás: FACEBOOK2022. 11. 16. 21:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dán, norvég és német tagokból álló, experimentális viking folk zenét játszó Heilung korábban már bejelentett turnéját új időpontra szervezte, mellyel a magyar rajongók annyira jól jártak, hogy sikerült egy budapesti dátumot is beiktatni. A hazai állomás 2022. december 2-án lesz a Barba Negrában – olvasható a koncert Facebook-eseményének leírásában

Készüljetek fel a lebilincselő zenei élményre, melyet a Heilung (magyarul: gyógyítás – mely a zenekar hangzását tökéletesen tükrözi) csodája okoz. A legutóbbi, a természet és a történelem ihlette 2019-es Futha lemez egy igazi nemzetközi elismerésnek is örvendő mestermű, ráadásul dalait most élőben is hallhatjátok. Hagyjátok, hogy a zenekar egy csodálatos zenei utazásra vigyen látványos élő koncertjén” – tudatták a szervezők.

Forrás: Facebook/Barba Negra

Borítókép: A Heilung egyik fellépése (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.