Dirty Slippers a sztárok között

A Dirty Slippers két tagja, Ferenczi Bebi dobos és Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitáros világhírű producerekkel és zenészekkel találkozott az Abbey Road Stúdióban, ahol új lemezüket készíti a zenekar.

Magyar Nemzet
2023. 06. 16. 17:00
null
Fotó: MIKE BANKS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dirty Slippers zenekar 2021 augusztusában dolgozhatott először a legendás londoni Abbey Road stúdióban. Az itt elkészült dalok közül, a Honest kid című idén február végén jelent meg és került fel számos brit, amerikai és ausztrál rádió lejátszási listájára, két rádióban a toplistára is felkerült, a sárvári Nádasdy-várban forgatott, külföldön is bemutatott videóklipben, pedig George Shilling producer is szerepelt, akinek neve már egybeforrt a Dirty Slippersszel.

Dirty Slippers az Abbey Road-on, Lobó-Szalóky Lázár
A Dirty Slippers két tagja közt a producer, George Shilling Fotó: Mike Banks

A Honest kid nemzetközi sikerei után

a Dirty Slippers tagjai visszatértek Londonba, hogy a már meglévő felvételeket kiegészítve, elkészítsék az első, angol nyelvű nagylemezüket. 

A munkálatok során azonban nem mindennapi élményekben volt részük, tudniillik olyan világhírű zenészekkel és producerekkel, zeneipari szakemberekkel találkozhattak, mint Paul Weller a The Jamből, az elmúlt harminc év legnagyobb gitárosai közé beválasztott, korábbi Suede tag, Bernard Butler vagy éppen Giles Martin, a Beatles-producer George Martin fia, aki Paul McCartney legutóbbi lemezének volt producere, s olyan filmzenékért felelős, mint a Rocketman.

Giles Martin és Bernard Butler társaságában a magyar muzsikusok Fotó: George Shilling

A zenekar tervei szerint a nagylemez még az idei év második felében láthat napvilágot, amelyről a nyár folyamán egy új dal is megjelenik majd. 

Borítókép: Lobó-Szalóky Lázár az Abbey Road Stúdióban (Forrás: You and Media Management)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.