Óriási meglepetést okozott Veszprémben Azahriah

Világhírű hiphop-reggae zenészek miatt gyűlt össze a tömeg Veszprém egyik belvárosi szórakozóhelyén péntek este. Arra viszont senki sem számított a telt házas L'Entourloop-koncerten, hogy egyszer csak felbukkan Azahriah.

Forrás: veol.hu2023. 10. 23. 12:00
AZAHRIAH
Zamárdi, 2023. augusztus 24. Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. A fesztivált augusztus 23. és 26. között rendezik meg a Balaton-parti településen. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási meglepetés érte azokat, akik október 20-án a L'Entourloop veszprémi koncertjén vettek részt a veszprémi Expresszóban. A két veterán, francia reggae-hiphop legendához, Sir Jameshez és King Johnnyhoz csatlakozott egy szám erejéig a tripla Puskás Aréna-koncertre készülő, 21 éves Baukó Attila, vagyis Azahriah, írja a veol.hu.

AZAHRIAH
Azahriah egy meglepetésdalt adott elő a veszprémi közönségnek. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A Supermanagement TikTok-os backstage felvételén hallható, hogy a fiatal előadót sikítással fogadja a közönség, de a házigazda Expresszó klub is osztott meg felvételt a meglepetésvendégről. Azahriah egy meglepetésdalt hozott a királynők városába, egy eddig kiadatlan nótát adott elő, amelyhez néhány napja kapta meg a reggae-s zenei alapot.

A L'Entourloop nem először járt Veszprémben: 2017-ben az utcazene-fesztiválon is részt vettek, viszont most először léptek fel Azahriah-val. Lehetséges, hogy ez egy későbbi közös munka előjele? Ez is benne lehet a pakliban, hiszen Azahriah november 12-én Párizsban lép fel, és a L'Entourloop aznap jelen állás szerint éppen szabad lesz, ráadásul a megelőző napokban Franciaországban fognak fellépni, 10-én épp Le Mans-ban – mutat rá cikkében a veol.hu.

Borítókép: Azahriah (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.