Netflix-premier: Távol a világtól

Neves sztárokkal érkezik a Netflix izgalmasnak ígérkező produkciója. A Távol a világtól című film egy apokaliptikus thriller Sam Esmail rendezésében, a főszerepben pedig Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la és Kevin Bacon látható. A film december 8-án debütál a Netflixen.

2023. 12. 07. 21:30
Photocall du film "Le Monde après nous" (Leave the world behind) à New York
Photocall du film "Le Monde après nous" (Leave the world behind) à New York le 4 décembre 2023 04 November 2023 - New York, New York - Ethan Hawke, Julia Roberts at the Netflix NY Premiere of LEAVE THE WORLD BEHIND at the Paris Theatre. Netflix's „Leave The World Behind” New York Premiere December 4, 2023 Fotó: WALTER / BESTIMAGE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Távol a világtól Rumaan Alam Leave the World behind című bestseller regénye alapján készült, amelyet a GABO adott ki magyarul 2021-ben. A film produceri teendőit a Higher Ground, Barack és Michelle Obama cége látta el, amely egy globális káoszhoz vezető kibertámadás történetét mutatja be. A film premierje október 25-én volt a hollywoodi AFI Fest nyitóestjén, november 22-től a kiválasztott mozikban is láthatták a tengerentúlon, december 8-tól pedig a Netflixen is megtekinthető. 

Távol a világtól film
A Távol a világtól film premierjén. Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

 

Ízelítő a történetből

Az előzetesből annyi derül ki, hogy a New York-i rohanó életükből kiszakadni vágyó Sandford házaspár (Julia Roberts és Ethan Hawke) hétvégi vakációja teljesen felfordul, amikor a vidéki nyaraláshoz kibérelt házban váratlanul felbukkan a kétségbeesett tulajdonos és a felesége (Mahershala Ali és Myha'la). Könnyekkel küszködve menedékre akarnak lelni egy globális kibertámadás elől, ami percről percre rombolja szét a modern civilizációnkat. A világvégét már megjósolta korábban egy zilált külsejű alak (őt alakítja Kevin Bacon), csak nem hitt neki senki. 

Az idilli kirándulás hirtelen káoszba torkollik, mindent elural a gyanakvás, a szereplők pedig a túlélésért küzdenek. A két családnak egyre súlyosbodó válsággal kell szembenéznie, ami arra kényszeríti őket, hogy szembesüljenek az összeomló világ valóságával.

 

Borítókép: A  Távol a világtól  film szereplői a New York-i premieren (Fotó: Walter/Bestimage)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.