Netflix-újdonságok jövő hétre

Október 2. és 8. között is tovább bővül a Netflix kínálata: listánkban leginkább a szolgáltató eredeti tartalmaira koncentráltunk. Vadonatúj sorozatokkal és filmekkel gazdagítják a felhozatalt, a legfrissebb premierek között találhatunk dokumentumfilmeket, krimit, thrillert, drámát, vígjátékot, akciót és romantikát is.

2023. 10. 01. 8:00
A Netflix októberi újdonságai között A balerina
A Netflix októberi újdonságai között A balerina Forrás: mafab.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beckham

A négyrészes a dokumentumfilm-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. Beckham neve az egyik legismertebb a világon, mégis kevesen tudják, ki is ő valójában. A sorozat végigkíséri életét és egy meglepő, személyes történetet épít fel minden idők egyik legnépszerűbb sportolójáról.


Párbaj a csúcsra

Ueli Steck a „világ leggyorsabb hegymászójaként” volt ismert, amíg Dani Arnold 2011-ben meg nem döntötte az Eiger hegy gyorsasági rekordját. Ez a hihetetlen mászás párbajt indított el az európai Alpokban, amelyek során sokszor a páros „egyedül”, mindenféle biztonsági felszerelés nélkül mászott.
 

A Párbaj a csúcsra a Netflix újdonságai között
A Párbaj a csúcsra a Netflix újdonságai között. Forrás: Mafab.hu


Mindent, itt és most

Amikor a 16 éves Mia étkezési zavarát leküzdve hosszas felépülés után hazatér, visszazökken a gimi kaotikus világába, és azt tapasztalja, hogy barátai nélküle folytatják a tinédzseréletet. Három legjobb barátnővel és egy új, nagy szerelemmel együtt Mia fejest ugrik a randizás, a bulik és az első csókok világába, és hamarosan rájön, hogy az életben nem minden tervezhető.
 


Meghívás gyilkosságra

A milliomosnő Olivia titokzatos meghívást küld féltestvérének, Agathának és egy csapat régi ismerősének egy hétvégére a jachtjára. Egy váratlan haláleset után egy újonc rendőr segítségével Agatha megpróbálja kideríteni, hogy ez csupán baleset, vagy egy jól kidolgozott bosszúterv volt-e. 
 


A balerina

Az akcióthrillerben egy testőr szent bosszút esküszik és levadássza azt, aki felelős egy közeli barátja haláláért.


Mindent szabad

Egy váratlan előléptetés a keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát. Ahogy kapcsolatukban visszavonhatatlanul megváltozik a hatalmi dinamika, szembe kell nézniük a siker valódi árával és az ambíció korlátaival.
 


Lupin – 3. évad

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A szenvedést, amit a távollétük okoz azonban nem bírja sokáig, és visszatér Párizsba, hogy őrült ajánlatot tegyen nekik: hagyják el Franciaországot, és kezdjenek máshol új életet. De a múlt szellemei sosem járnak messze, és egy váratlan visszatérés a feje tetejére állítja a terveit.

 

Borítókép: A Netflix októberi premierjei között látható A balerina is (Forrás: Mafab.hu)

 


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.