A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hollywood Budapesten: elképesztő, mit kért a szállodától Ryan Reynolds és felesége

Az amerikai színészházaspár egy hónapig lakik majd egy fővárosi luxusszállodában. Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively azonban meglehetősen szigorú feltételeket szabott vendéglátóinak.

2024. 05. 29. 15:00
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds és Blake Lively. Fotó: Northfoto/TheImageDirect.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban Budapestre érkezett a hollywoodi sztárpár, a Deadpool-filmekből ismert Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively, és egy hónapig itt is maradnak. Reynolds nálunk forgatja ugyanis a Mayday című hidegháborús akciófilmet, míg felesége és négy gyereke egy Duna-parti luxusszálloda elnöki lakosztályában várják majd haza.

Reynolds
Benedict Cumberbatch az Operaházban. Reynolds valószínűleg sokkal rejtőzködőbb lesz. Fotó: Operaház

Budapest rendkívül népszerű forgatási helyszín a hollywoodi produkciók körében is, ennek köszönhetően számos világsztár vendégeskedett már nálunk, legutóbb Johnny Depp, de a Dűne-filmek sztárja, Timothée Chalamet és a brit színész, Benedict Cumberbatch is, utóbbi még az Operaházba is ellátogatott

A sztárok egy része szívesen bérel magánházat itt-tartózkodása alatt, hogy könnyen el tudjanak rejtőzni a kíváncsi rajongók elől, a Reynolds házaspárnak egy szállodában ennél nehezebb dolga lesz. Ezért szigorúbb feltételeket szabtak, mint mások. A Blikk információi szerint 

Reynoldsék kristálycsillárokkal, kézzel készült üvegmozaikokkal díszített, egyedi bútorokkal berendezett lakosztályából pazar panoráma nyílik a Dunára és a budapesti háztetőkre, a hangulatról pedig márványkandalló és aranyozott fürdőszoba gondoskodik, bár előbbire a napok múlva beköszöntő nyár miatt aligha lesz szükség.

A rajongók számára rossz hír, hogy Reynoldsék meglehetősen rejtőzködő életet élnek majd és mindent megtesznek azért, hogy szinte láthatatlanok maradjanak, óva magánéletüket. Gyerekeikről sem posztolnak lépten-nyomon képeket, a tavaly született legkisebbről például még azt sem tudni, milyen nemű. 

A lap szerint a szállodának kikötötték, hogy a lakosztályukban fognak étkezni, minden ételt ide kéretnek majd, nehogy valaki lefotózza őket és a gyerekeket az étteremben. A szállodában ezen kívül igen szigorú biztonsági szabályokat is bevezettek, ha Reynolds vagy a családja elhagyják az épületet, szigorúan tilos lesz őket lefotózni vagy akár csak a közelükbe kerülni – utóbbiról a gyerekekre vigyázó bébiszitterek mellett Reyndoldsék saját biztonsági emberei gondoskodnak majd. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.