Benedict Cumberbatch az Operaházban járt

Az angol színész állva tapsolta meg a közreműködő művészeket.

Magyar Nemzet
2023. 04. 17. 13:38
Benedict Cumberbatch állva tapsolta meg a közreműködő művészeket az Operaházban Forrás: Operaház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A többek közt a Sherlock című tévésorozatból, a Kódjátszmából és a Doktor Strange-szuperhősfilmekből ismert angol színész a Magyar Nemzeti Balett / Hungarian National Ballet vasárnapi Don Quijote-előadását tekintette meg Melnyik Tatyjana (Kitri) és a Basil szerepében idén debütáló Kiyota Motomi főszereplésével. A tomboló sikert kiváltó produkció Benedict Cumberbatch-t is lenyűgözte, aki állva tapsolta meg a közreműködő művészeket, majd a színfalak mögött személyesen is gratulált a társulatnak – írja az Operaház Facebook-oldalán. 

Benedict Cumberbatch jelenleg az Eric című Netflix-sorozat forgatása kapcsán tartózkodik Magyarországon, amit várhatóan 2024 elején mutat be a streamingszolgáltató. 

Az előadásra a sorozat stábjának több tagja is elkísérte az angol sztárt.

Borítókép: Benedict Cumberbatch az Operaházban (Fotó: Facebook/Operaház/Nagy Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.