Egymásnak adják a kilincset a filmsztárok Budapesten – Dave Bautista már itt van, rövidesen Ice Cube is csatlakozik

Az elmúlt hónapokban Johnny Depp, Benedict Cumberbatch és Adrien Brody is megfordult a fővárosban.

Magyar Nemzet
Forrás: Budapest Reporter2023. 07. 18. 8:37
2023 ESSENCE Festival Of Culture™ - Caesar's Superdome - Day 2
NEW ORLEANS, LOUISIANA - JULY 01: Ice Cube performs onstage during day 2 of the 2023 ESSENCE Festival Of Culture™ at Caesars Superdome on July 01, 2023 in New Orleans, Louisiana. Bennett Raglin/Getty Images for ESSENCE/AFP (Photo by Bennett Raglin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ice Cube hivatalosan is csatlakozott a „The Killer’s Game” sztárjaihoz. A produkciót a Mad Chance Productions és a Dogbone Entertainment gyártja. A film forgatása még ebben a hónapban elkezdődik Budapesten – írja a Budapest Reporter

Ice Cube – aki olyan filmekben nyújtott szerepeiről ismert, mint a Boyz n the Hood és a Péntek-franchise, mindemellett híres illusztris zenei karrierjéről – Dave Bautista, Ben Kingsley és Sofia Boutella mellett fog szerepelni. 

Bautista alakítja a főszerepet, melyben Joe Floodot, egy elit bérgyilkost formál, aki miután halálos diagnózist kap, szerződést köt saját életére.

A cselekmény izgalmas fordulatot vesz, amikor Flood megtudja, hogy valójában félrediagnosztizálták.

A „The Killer's Game” rendezője JJ Perry, a forgatókönyvet Simon Kinberg, Rand Ravich és James Coyne írta. 

Budapest gazdag történelmével és változatos építészetével izgalmas hátteret biztosít ennek a nagyszabású thrillernek.

Benedit Cumberbatch, Johnny Depp és Adrien Brody is megfordult a fővárosban az elmúlt hónapokban 

Amint a Magyar Nemzet korábban megírta, az elmúlt hónapokban több híresség is megfordult a magyar fővárosban, különböző forgatásaik miatt. 

Benedict Cumberbatch az Operaházban (Fotó: Facebook/Operaház/Nagy Attila)

Benedict Cumberbatch, a Magyar Nemzeti Balett Don Quijote-előadását tekintette meg, amely olyannyira elnyerte a tetszését, hogy állva tapsolta meg a produkciót

Johnny Depp (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Johnny Depp pedig majdnem ellátogatott egy tapas bárba, ahol különös okból nem fogadták a színészt, azt megelőzően pár nappal pedig Adrien Brody ünnepelte ötvenedik születésnapját egy budapesti étteremben.

Borítókép: Ice Cube (Fotó: Bennett Raglin/Getty Images/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.