Budapesten tart előadást Eben Alexander

Magyar Nemzet
2020. 01. 13. 11:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Earth 21 Talks vendége lesz dr. Eben Alexander neves amerikai idegsebész, kutató, a Harvard Medical School egykori tanára és orvosa, A mennyország létezik című New York Times-bestseller írója. A világ egyik legelismertebb orvosaként 2008-ban egy súlyos, agyleállást okozó kómában töltött idő alatt Eben Alexander látványos utazást élt át az ismert fizikai univerzumon túlmutató birodalmakban, részese volt egy ultravalóságos utazásnak, amely ellentmond az agy, a szellem és a tudat minden hagyományos idegtudomány-alapú megközelítésének.

A Budapest Kongresszusi Központban január 19-én este fél hétkor kezdődő eseményt a Rebootflow zenei formáció műsora nyitja, majd László Ervin kétszeres Nobel-békedíjra jelölt tudományfilozófussal beszélget Palkó Zsolt. Ezt követően számol be Eben Alexander a halálközeli élményéről, ismerteti a tudatossággal és a tudatos univerzummal kapcsolatos legújabb nézeteit. Ezután a hallgatóság egy kerek­asztal-beszélgetésen vehet részt, ahol dr. Eben Alexanderrel Peller Mariann, Müller Péter és Paulinyi Tamás beszélget. Az előadás angol nyelven zajlik, kivetített beszédkövető szinkrontolmácsolással. Applikáción keresztül lehetőség lesz kérdések feltételére, amelyet Eben Alexander a rendelkezésre álló idő függvényében megválaszol. Az előadó dedikálja eddig megjelent könyveit, amelyek a helyszínen korlátozott számban megvásárolhatók.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.