Díjazták a Talamba Ütőegyüttest New Yorkban

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a Carnegie Hallban a Manhattan Nemzetközi Zenei Versenyt. A világ minden tájáról beérkezett több száz produkció közül a Talamba ezüst különdíjat nyert a zsűritől.

Magyar Nemzet
2020. 11. 09. 11:52
null
Fotó: Talamba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2020-as évben a járványhelyzet miatt online bonyolították le a világversenyt. Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes első alkalommal nevezett a nívós eseményre. A világ minden tájáról beérkezett több száz produkció közül a Talamba ezüst különdíjat nyert a Carnegie Hall által delegált zsűritől.

Fotó: Talamba

A szakmai bizottság több száz pályázatot értékelt és konszenzussal választotta ki a Talambát a következő szempontok szerint: az előadás kiemelkedő zeneisége, a művek egyedi, sajátos értelmezése, magas technikai felkészültség és magas szakmai színvonal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.