Magyarországi oktatási intézményeknek ajándékoz könyveket a Móra Kiadó

Forrás: MTI2020. 01. 22. 19:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén minden hónapban egy magyarországi oktatási intézményt ajándékoz meg könyvcsomaggal az idén 70 éves Móra Kiadó, amely a magyar kultúra napján indította el a kezdeményezést.

A kiadó a kiválasztáshoz közösségi oldaluk követőinek segítségét kéri, akiknek javaslatai közül a hónap végén sorsolással választják ki a szerencsés intézményt. Januárban bölcsődék nevét várják, a következő hónapokban óvodákat, általános és középiskolákat lehet majd ajánlani.

Az akció egész éves összértéke 500 ezer forint – közölte a kiadó szerdán az MTI-vel.

„Fontos, hogy a jó könyvek mindenkihez eljussanak. Ezért is támogatunk évről évre oktatási intézményeket, könyvtárakat, jótékonysági szervezeteket, hiszen hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy azokhoz is eljusson a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy rendszeresen könyvet vásároljanak” – idézi a közlemény Janikovszky János, a Móra Kiadó elnök-vezérigazgatója szavait.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.