Mikszáth Kálmán-díjat kapott Faggyas Sándor

Ma délután tizennegyedik alkalommal adták át a Mikszáth Kálmán-díjakat. A 2006-ban alapított elismerést idén hárman, Járai Judit, Nyakas Szilárd és lapunk munkatársa, Faggyas Sándor vehette át.

Magyar Nemzet
2021. 05. 20. 20:22
Mikszath_dij
20210520 budapest mikszath dijatadas havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mikszáth Kálmán Kulturális és Média Alapítvány kitüntetését azok az újságírók kaphatják meg, akik a polgári értékek és a konzervatív, nemzeti hagyományok ápolásával, az alapítvány szellemiségével azonos munkát végeznek, az írott, a nyomtatott, az online sajtóban, televízióban, rádióban.

Járai Judit, Nyakas Szilárd és Faggyas Sándor a díjátadón
Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

Mint Simon János, az alapítvány kuratóriumi elnöke mondta: legfontosabb, hogy a keresztény-konzervatív értékrend szellemében, kiemelkedő szerkesztői, újságírói munkát végezzenek.

Faggyas Sándor, a Magyar Nemzet Vélemény rovatának szerkesztője (jobbra) átveszi a díjat az alapítvány elnökétől
Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.