Online Zenthe decemberben

Online színházi programokat tervez a Zenthe Ferenc Színház a szeretet hónapjára.

Magyar Nemzet
2020. 12. 03. 9:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Online színházi programokat tervez a Zenthe Ferenc Színház a szeretet hónapjára. December 1-jén online felolvasószínházi bemutatót tartottak a salgótarjáni teátrum YouTube-csatornáján, amelyet szép számú közönség követett figyelemmel, így továbbra sem szeretnék cserben hagyni közönségüket, ezért több színházi előadást is levetítenek. Az előadások mellett a Teátrum kávéház és Kedvenc színészeink sorozatukból, valamint két rövidfilmből is lehetőség nyílik csemegézni. A korlátozások mindannyiunknak nehézségeket okoznak, éppen ezért mindenkinek lehetőséget szeretnének adni arra, hogy megízlelhesse a színház adta élményeket, otthon, a képernyő előtt tudjon kikapcsolódni, így az előadások megtekintése bárki által díjmentesen elérhető lesz.

Bár a színházba járásra nincs lehetőség, a háttérmunkák nem álltak le, a Zenthe gőzerővel készül, hogy a korlátozások feloldása után ugyanott tudják folytatni, ahol megállt minden. December 7-én a következő premier, Tamási Áron az Énekes madár című székely népi játék olvasópróbáját is megtartják.

Friss információkért látogasson el a www.zentheszinhaz.hu-ra, vagy a Zenthe Ferenc Színház Facebook- és Instagram-oldalára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.