Cápákkal úszkál Chris Hemsworth a National Geographic kedvéért

Keresik a választ arra, hogy miért szaporodtak el az utóbbi időben a cápatámadások Ausztrália mellett.

Forrás: Origo.hu2020. 08. 05. 18:15
Hemsworth, Chris
Gold Coast, 2017. október 13. Chris Hemsworth ausztrál színész a Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) címû akciófilmje premierjén a kelet-ausztráliai Gold Coaston 2017. október 13-án. (MTI/EPA/Regi Varghese) Fotó: REGI VARGHESE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chris Hemsworth cápákkal fog úszkálni a National Geographic kedvéért, jövőre jön vele a Shark Beach. Thor alakítója, a legutóbb a Tyler Rake: A kimenekítésben látott Chris Hemsworth is csatlakozott a National Geographic hagyományos Cápafesztiváljához – számolt be róla az Origo.

A tematikus programsorozat 2021-es kiadásának része lesz ugyanis a Shark Beach című műsor, amelyben a színész hazája, Ausztrália partjainál merül majd tapasztalt búvárokkal, hogy megfigyeljék a cápák viselkedését.

Hemsworth tudósokkal, aktivistákkal és a helyi lakosokkal együtt keresi a választ arra, hogy miért szaporodtak el az utóbbi időben a cápatámadások Ausztrália mellett, miközben a színész gyerekkorában az emberek még a cápákkal közösen élvezték az óceánt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.