Ismét összegyűjtötték a kiemelkedő hazai teljesítményeket

Idén nemcsak Magyarország határain belül, hanem az egész Kárpát-medencében keresték az elismerésre méltó történeteket.

Forrás: MTI2021. 01. 20. 13:37
null
A járványhelyzet alatt rendkívüli teljesítményt nyújtó Országos Mentőszolgálatot is jelölték a Highlights of Hungary nagykövetei Fotó: Faludi Imre Forrás: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Highlights of Hungary nagykövetei idén hetedik alkalommal gyűjtötték össze a kiemelkedő hazai teljesítményeket. A jelöltek között civil és állami szervezetek, üzleti vállalkozások, valamint a kultúra és a sport képviselői is szerepelnek.

A kezdeményezés nagykövetei idén nemcsak Magyarország határain belül, hanem az egész Kárpát-medencében keresték az elismerésre méltó történeteket.

A Highlights of Hungary szerdai közleménye szerint

ezúttal ötvenöt jelölt került fel a listára, közöttük helyet kapott a tavaly megújult óföldeáki erődtemplom, a Réel Chocolate nevű zentai csokimanufaktúra és a járványhelyzet alatt rendkívüli teljesítményt nyújtó Országos Mentőszolgálat is.

A jelöltek listáját idén junior világbajnok kézilabdázó, Mádai Vivien műsorvezető, Törőcsik Franciska színművésznő, Farkas Richárd séf, Marsalkó Dávid előadóművész, Martinkó József újságíró, Miki357 kliprendező, Takács Ákos marketingszakember, Trellay Levente galériaalapító, valamint a PET Kupa nonprofit szervezet állította össze.

A járványhelyzet alatt rendkívüli teljesítményt nyújtó Országos Mentőszolgálatot is jelölték a Highlights of Hungary nagykövetei
Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a kiemelkedő magyar kreatív teljesítményeket.

„Célunk, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjük és széles körben megismertessük a leginspirálóbb hazai történeteket, valamint közösséget szervezzünk azok alkotói és alakítói köré”

– olvasható a szervezet honlapján.

A kiemelkedő teljesítményeket bemutató teljes jelöltlista IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.