Jennifer Lawrence étkezőjénél szebbet nem látott a világ!

Az Oscar-díjas amerikai színésznő New York-i álomlakása 9,9 millió dollárért kelt el.

Forrás: Eonline2020. 08. 09. 11:40
Lawrence, Jennifer
Párizs, 2017. szeptember 7. Jennifer Lawrence amerikai színésznõ a Mother címû filmje bemutatóján Párizsban 2017. szeptember 7-én. (MTI/EPA/Etienne Laurent) Fotó: ETIENNE LAURENT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oscar-díjas amerikai színésznő New York-i otthona 9,9 millió dollárért (nagyjából 2,9 milliárd forint) kelt el, és az EOnline-nak köszönhetően mi is megláthatjuk, milyen luxusban élt itt Jennifer Lawrence.

Az Éhezők viadala című filmek sztárja 2016-ban vásárolta az Upper East Side-on lévő ingatlant 15,6 millió dollárért (4,58 milliárd forint), majd 2019 júliusában dobta piacra, viszont a lakásra nem talált vevőt, ezért folyamatosan csökkent az ára, egészen pontosan 9,9 millióra.

Az öröklakás 279 négyzetméteren terül el és kétemeletes terasszal rendelkezik, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a Nagy Almára. A hatalmas ingatlanban akár el is lehet tévedni, mivel három hálószoba és öt fürdőszoba alkotja, az ajtót portás őrzi, ezenkívül edzőterem, medence, szauna, saját tárolóhelyiség, illetve egy videós megfigyelőrendszer is a harminc emeletes épület részei.

Itt megtekinthetik Gisele Bündchen New York-i lakását, továbbá Sylvester Stallone gyönyörű nyaralóját!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.