Újabb világsztár áradozik Budapest szépségéről

Már meg sem lepődünk azon, hogy a hazánkba látogató világsztárok odavannak a magyar fővárosért.

Forrás: Petofilive.hu2020. 08. 06. 22:59
Evans, Luke;
London, 2019. február 11. Luke Evans brit színész a Brit Film- és Televíziós Mûvészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén a londoni Royal Albert Hallban 2019. február 10-én. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall

Már meg sem lepődünk azon, hogy a hazánkba látogató világsztárok odavannak a magyar fővárosért.

Még a járványhelyzet előtt a külföldi színészek szinte egymást váltották fővárosunkban, a különböző forgatások miatt, amit persze mindannyian meg is örökítettek. 2019 nyarán „A Halál angyala(The Alienist)” c. sorozaton dolgoztak Magyarországon, aminek főszerepében Dakota Fanning-et és Luke Evans-t láthatjuk.

 

A forgatás miatt így színészek több hónapot töltöttek hazánkban, ami alatt Luke teljesen beleszeretett Budapestbe. Most pedig, hogy a sorozat 2. évada nemrég elindult, Evans egy videóban áradozik a fővárosról, és kedvenc helyeit is megmutatja. Így megtudhatjuk, hogy többek között a Gellért-hegy és a gyógyfürdők is elrabolták a szívét, de jöjjön inkább a videó!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.