idezojelek

Jakab ismét kapott egy jókora taslit

Van ez így Péter.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Kovács Tamás

Úgy tűnk, Jakab Péter – aki mindössze a negyedik helyet tudta elérni az ellenzéki Gyurcsány-show előválasztási felvonásában – nem tanult a hibáiból. Hiába mutatták meg az eredmények tűpontosan, hogy még az ellenzéki oldalon sem vevők az ilyen alpári stílusra, amit a Jobbik elnöke képvisel, folytatta az ilyen típusú politizálást, folytatta a hergelést és a valóság eltorzítását. 

Facebook-oldalán, ahol nagyon vagány és merész, már ismét a megszokott faragatlan Jakabot láthattuk. Kiposztolt magáról egy szelfit az alábbi szöveggel:

„Hamarosan szemtől szemben a maffiafőnökkel.”

A stílus maga az ember, szokták mondani, így ezen nem nagyon tud változtatni a Jobbik elnöke, hiszen ez a stílus a sajátja. Viccesnek és pikírtnek szánt bejegyzése azonban ismét célt tévesztett, hiszen most is szembejött vele a valóság. A tények, mint tudjuk, makacs dolgok.

Ezúttal Rétvári Bence mutatta meg a Jobbik elnökének, hogy mi is az igazság, Facebook-oldalán zseniálisan kiosztotta a a hazudós Jakabot:

„Kedves Jakab Péter! A Városháza odébb van, ez a Parlament. Maffiaviszonyokról, cápákról és jutalékos rendszerről ott beszélt Bajnai Gordon, nem az Országházban. Vajon kik a jobbikos cápák a Városházán, vagy csak jobbikos szivárványos guppik úszkálnak arrafelé?”

Szellemes és lényegre törő volt Rétvári Bence államtitkár bejegyzése. A szivárványos guppi hasonlat bizonyára nem esett jól a Jobbik elnökének, hiszen nehéz lehet elismerni, hogy bizony az ő ténykedése nyomán került a pártja olyan helyzetbe, hogy ez a jelző mára nagyon is helyénvalóvá vált.

Annyi azonban bizonyos, hogy Jakabnak még sokat kell gyakorolni a megnyilatkozásait, és nemcsak a tükör előtt a parlamenti felszólalásokat megelőzően, hanem a közösségi médiában is. Legfőképpen arra kellene ügyelnie, hogy az igazságot ne tévessze szem elől, mert a parttalan, gonosz hazudozásból jól láthatóan nem kérnek már a saját szavazói sem.

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. október 18-án. (MTI/Kovács Tamás )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.