idezojelek

Kitört a botrány, áll a bál a franciáknál, Gyurcsány keresztényellenessége ragadós

Ilyen világot élünk, már a franciák is beálltak a sorba.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Nap mint nap érik támadások a kereszténységet. A Mandiner szúrta ki, hogy Franciaországban elkészültek a nyári olimpiát népszerűsítő első plakátok. Nagy a felháborodás, ugyanis a plakátokon szerepel az Invalidusok háza, aminek a csúcsán a valóságban van egy kereszt, de a promóciós anyagról valahogy lemaradt. Csak véletlen lenne? Nem gondolnánk.

Tombol a baloldali, liberális eltörléskultúra, ami a fundamentumot, a gyökereinket igyekszik felszámolni. Nálunk sincs ez másképpen. Hazánkban a baloldali ellenzék képviseli ezt a szélsőséges ideológiát.

A napokban Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalásban intézett durva kirohanást a kereszténység ellen.

Gyurcsány Ferenc a keresztények hitének megvallását a „sarki lányok” testének mutogatásához hasonlította a minden emberi szintet alulmúló produkciójában – írta közleményében a KDNP, a DK elnökének az Országgyűlésben elhangzott napirend előtti felszólalására reagálva.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal már számtalanszor támadta a kereszténységet. Hadházy Ákos független baloldali képviselő arról írt egy bejegyzésében, hogy „már Krisztus kőkeresztjén is a kormánypropaganda harsog”. A botránypolitikus azt nehezményezte, hogy egy frissen átadott feszület alá kiírták:

„Állíttatta: Magyarország kormánya támogatásával Sátoraljaújhely város német nemzetiségi önkormányzata.” A Budapest 8. választókerületében 2022. április 3-án győzelmet arató baloldali képviselő megjegyezte, hogy „lassan a templomok ajtaja fölé is kiírhatják, hogy sponsored by Fidesz…”

Nem csak Hadházy Ákos igyekszik megfelelni a gyurcsányi ideológiának. Karácsony Gergely szerint például „belefér” az, ha valaki belerondít a szenteltvíztartóba. A XXI. században egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk – vélekedett a Klubrádióban Karácsony Gergely főpolgármester.

Úgyhogy nem állunk jól. A kereszténység folyamatos támadás alatt áll. Meg kell védenünk az értékeinket!

Borítókép: A botrányt okozó plakát (Forrás: X )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.