idezojelek

Magyar Péter Szoboszlai Dominik Instagram-oldalán trollkodott

Vastag a bőr a képén.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Legutóbb arról írtunk, hogy az utóbbi időben nagyon keveset hallottunk Bródy Jánosról. A baloldal megmondóemberévé silányult énekes, dalszerző azóta nem nagyon hallatott magáról, hogy a felesége elindult a választáson a baloldal jelöltjeként az ötödik kerületben Juhász Péter csapatát erősítve, ahol nem szerzett mandátumot. Talán ezért, talán más okból Bródy mostanában partizánakcióba kezdett a Facebookon. Különböző, jobboldalhoz köthető bejegyzések alá, random módon odateszi kommentként az egyik zeneszámának YouTube-linkjét. Legutóbb Orbán Viktor egyik posztjánál tűnt ez fel, de rendszeresen előfordul számos más bejegyzésnél is.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik valóban összenő, ami összetartozik, mert a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali politikus Magyar Péter újabban átvette Bródy szokását. Bár nála már lassan megszokjuk, hogy minden ötletét valahonnan koppintja, de arra nem gondoltunk, hogy egy ennyire gyenge, olcsó, mondhatni bazári ötletet is képes lenyúlni. 

Most mégis ez történt. Szoboszlai Dominik hétvégi meccse után posztolt az Instagram-oldalára, azt írta képéhez, hogy Lépésről, lépésre. Több se kellett Magyar Péternek, azonnal odabiggyesztette a saját kis szánalmas kommentjét.

 

Bródy a hasonló kis akciói miatt közröhej tárgyává vált. Gyanítható, hogy a Tisza Párt elnöke is azt éri el ezekkel a gyerekes trollkodásaival, hogy őt is kiröhögik az emberek. 

Szánalmas...

Borítókép: Szoboszlai Dominik és Magyar Péter (MN-Montázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.