idezojelek

Havas Henrik szánalmasan átlátszó módon magyarázza a nagy vihart kavart posztját

A tanár úr ismét nevetségessé vált.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Szombaton eltemették a világ filmművészetének egyik legnagyobb alakját, Alain Delont. Hogy mit jelentett Delon a világnak, és azon belül nekünk, azt Bayer Zsolt szenzációsan fogalmazta meg az Isten veled, XX. század című írásában. Sokan éreztük úgy, hogy halálával mi is meghaltunk egy kicsit, egy nagyon fontos darab örökre elveszett az életünkből. Azonban volt egy ember, akiről mindig is tudtuk, hogy egy pökhendi, nagyképű, mindenkit lenéző figura, akinek még Alain Delon haláláról is csupán önmaga fényezése jutott az eszébe. Igen, jól gondolták a kedves olvasók, nem más ő, mint a mindenhez is értő Havas Henrik.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mandiner szúrta ki, hogy baloldali megmondóember a Facebook-oldalán kijelentette, hogy szerinte fiatalkorában vonzóbb férfi volt, mint Alain Delon. 

„Láttam, mondjuk, A fekete tulipán című filmet, megnéztem magamat a tükörben, és pontosan tudtam, hogy sokkal vonzóbb vagyok nála.”

A röhejes posztot azóta eltávolították, valószínű szólt valaki, hogy Henrik, azért ezt mégsem kellene. A bejegyzés nagy vihart kavart, számos portál átvette és idézte. Havas Henrik körmönfont módon úgy oldotta meg a kellemetlen helyzetet, amibe sodorta magát, hogy egy új bejegyzésben megmagyarázta, hogy ezt csupán azért tette ki, hogy lecsapjanak a bejegyzésére a jobboldali portálok.

Ha Havas eredeti kijelentését önmagában nézzük, akár még gondolhatnánk azt is, hogy viccelt, bolondozott a „tanár úr”, hiszen a filmtörténet legjóképűbb színészéhez hasonlítani saját magát egy kicsit erős vélemény. 

Azonban, ha tovább olvassuk a Madiner által közölt, ám azóta szégyenszemre, gyáván eltávolított posztját, rá kell jönnünk a zord és egyben megdöbbentő igazságra, ez az ember valóban ezt gondolja magáról. 

„Na, a lényeg az, hogy nem mentem ki Hollywoodba. Néha elgondolkodom azon, hogy mivel érdemelte ki ez a kis, apró ország, hogy itt maradjak. Édes Jóistenem, nekem nem Tenerifén kellett volna házat venni, hanem a Bahamákon.”

Ebben az egy mondatában benne van minden, amit erről az emberről tudnunk kell. A hivalkodó, hamis felsőbbrendűségét úton-útfélen hirdető, nagyképű figura, aki egész egyszerűen nem bírja elviselni, hogy már nem róla szól minden, mint annak idején a baloldal által uralt médiában. 

Havas ezzel az eltávolított posztjával, amelyben Alain Delonhoz hasonlította magát, végérvényesen kiiratkozott a komolyan vehető közszereplők táborából. Szánalmas magyarázkodó bejegyzése pedig csak tovább rontott a helyzetén, mert ezt a hatalmas baklövését is igyekezett a jobboldalra kenni. Azonban ez a libsi trükk nem jött össze neki, nevetség tárgyává vált.

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: YouTube)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.