idezojelek

Megvan a recept Magyar Péter és baloldali társai ellen, ezt nem teszik zsebre

Váratlan helyről jött a megoldás.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy sokat gondolkodott az elmúlt hetekben, hónapokban azon, hogy mivel lehet a fiatalokat megszólítani. Orbán Viktor nagyon jól látja a helyzetet és a szokásos nagyívű tusványosi  beszédében ki is tért erre a problémára, mondván szükségünk van a fiatalokra, közelebb kell őket hozni a nemzetépítő politikához. Természetesen ez egy embert próbáló feladat, mert nagyon sok impulzus éri az élet minden területén az ifjú korosztályokat. Meg kell találni azt a hangot, ami eljut hozzájuk, eljut az ő világukba, utat tör az elméjükhöz. Egész egyszerűen fel kell nyitni a szemüket, meg kell mutatni nekik a pozitív dolgok mellett a negatívumokat is. Rá kell mutatni arra, hogy az a világ, amiben élnek milyen valójában, ami ebben a hatalmas médiazajban nem könnyű feladat. Legutóbb Reinfrank néni, a ház agilis hírmondója megmutatta Wellort, a netzenészt, aki kemény, vitriolos szövegeivel nagyon hamar a fiatalok kedvencévé vált. Futótűzként terjednek a számai a világhálón.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A titokzatos előadó Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer-show-ban debütált, majd a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali figuráról, Magyar Péterről komponált egy zseniális számot Hej, Vargáné! címmel, ami gyakorlatilag felrobbantotta az internetet, és nagyon keményen rávilágított a Tisza Párt elnökének botrányos ügyeire.  De komponált már nagy sikerű számot Gyurcsányról és Puzsérról is. A napokban pedig két új számmal örvendeztette meg az egyre nagyobb létszámú rajongóit. Az új számai a szokásosnál is keményebbre sikerültek. Mindkét dal a német migrációs krízisről szól, szarkasztikus stílusban világít rá a szörnyű valóságra.

A Német tinilány balladája című első felvételen egy fiktív tinédzser énekli meg a csúf igazságot, hogy a politikusok nagyon elszúrták a migránsprobléma kezelését. A Willkommenskultur zátonyra futott, Németországban félresikerült a bevándorlók integrációja. A lány a dalban elmeséli, hogy az emberek biztonságérzete csökkent, napi szinten éri zaklatás a nőket, akik egyre kiszolgáltatottabbak és másodrendűek, munkanélküliekkel vannak tele az utcák, megváltozott az élet. 

A másik dal, ha lehet még keményebb, mint az előző, maga a zene is keményebb, rockosabb hangzású. Ebben a migráció férfi szemszögből lett feldolgozva, Wellor bírálja a német politikát és a médiát is a kialakult helyzetért.  Wellortól rendesen megkapja a magáét a német média és az értelmiség is, akik képmutatásból vizsgáznak jelesre nap mint nap, mert elhallgatják a társadalmi konfliktusokat. 

– Úgy tűnik, hogy az AI-generálta dalok célba tudják juttatni a társadalom segélykiáltásait, mert nemrég Németországban egy olyan, szintén AI-generálta dal került fel a zenei toplistára, amely keményen kritizálja a migrációs politikát. Ezek a zseniális szöveggel és fülbemászó zenével elkészített számok nagy eséllyel jutnak el a fiatalokhoz is, akik ezáltal megismerhetik a valóságot. Ez az új, modern irány recept lehet például Magyar Péter és baloldali társai ellen is, hiszen a diszkóbotrányáról elhíresült politikus TikTok-oldaláról azonnal letiltották a róla szóló vitriolos számot, nem véletlenül. Mint tudjuk, a Tisza Párt elnöke nagyon nem bírja a kritikát és humora sincs. Drukkolunk Wellornak, hogy minél többször sikerüljön borsot törnie a baloldaliak orra alá – gondolta Felhévizy és újból meghallgatta a két új szerzeményt.

Borítókép: Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Montázs – MTI)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.