Házi kedvencek mellé is ideális lehet a Sencor új állóporszívója (X)

Egy jó vezeték nélküli állóporszívóval nagyon sok idő, pénz és energia spórolható meg.

Forrás: Szponzorált tartalom2020. 11. 22. 22:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy jó vezeték nélküli állóporszívóval nagyon sok idő, pénz és energia spórolható meg. Ráadásul kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a takarítást. A Sencor a magyar piacon is elérhetővé tette újdonságát (SVC 0625AT), amely immáron 4 az 1-ben funkcionalitással bír. „A Sencor új készülékével tökéletesen tüntethető el az állatszőr a kanapéról és a kárpitokról, de akár felmosni is lehet vele” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

Az állóporszívók elsősorban annak köszönhetik népszerűségüket, hogy helytakarékosan tárolhatók, valamint szükség esetén a padlóra hullott morzsa gyorsan és egyszerűen eltüntethető velük. Az SVC 0625AT új szintre emeli az állóporszívók takarítási képességeit, ugyanis a legújabb kiegészítőkkel kiemelkedő hatékonyságot és kimagasló flexibilitást nyújt.

4 egy 1-ben

Mit is jelent a „4 az 1-ben” kifejezés a Sencor újdonságánál? Egyrészt a készülék használható hagyományos, vezeték nélküli állóporszívóként, másfelől külön kivehető morzsaporszívóval rendelkezik. A morzsaporszívóhoz pedig egy saját motorral hajtott forgókefés fej csatlakoztatható, míg az állóporszívó szívófeje MOP-egységel egészíthető ki. A „4 az 1-ben” funkcionalitásnak köszönhetően a készülék számos takarítási feladatra nyújt alternatívát.

Állóporszívóként használva az SVC 0625AT szívófeje bármilyen típusú padlóról felszívja a szennyeződéseket, emellett hatékonyan tisztítja a szőnyegeket. A 180 fokban elforgatható szívófejben lévő LED-világításnak köszönhetően pedig egyetlen szennyeződés sem maradhat észrevétlen. A morzsaporszívó egyrészt kiválóan használható a bútorok peremén és az ablakpárkányokon összegyűlt szennyeződések eltávolítására, másfelől pedig a Cat & Dog Mini szívófej csatlakoztatásával gond nélkül végezhető el a kanapéra, vagy a kárpitra tapadt hajszálak és állati szőrszálak eltüntetése. A direkt meghajtású kefével ellátott kiegészítő fej akár az autó belsejének tisztítására is bevethető, mivel hatékonyan gyűjti össze a szennyeződéseket.

Az állóporszívóhoz csatlakoztatható MOP-egység pedig a makacs koszfoltok gyors feltörlésére alkalmas. A speciális fej beépített víztartállyal és kivehető műszálas kendővel van ellátva, ennek köszönhetően az állóporszívóval néhány mozdulattal távolíthatók el a szilárd burkolatú felületeken lévő szennyeződések.

Nagy üzemidő

A beépített, a piacon elérhető egyik legnagyobb kapacitású 25,2V-os és 2000 milliamper óra (mAh) teljesítményű lítium-ionos akkumulátornak köszönhetően a porszívó egy feltöltéssel 50 percen át működtethető folyamatosan. A készülék kétféle üzemmódban: nagy teljesítményen, vagy kisebb szívóerővel használható a hosszabb üzemidő érdekében. Feltöltése 6 órát vesz igénybe, így az éjszakai töltés lehetőségével élve minden nap rendelkezésre állhat a napi teendők elvégzése közben. „Ez azért fontos, mert azokban a háztartásokban, ahol kisgyerekek, vagy házi kedvencek vannak, sohasem áll meg az élet. Szinte minden percben történhet valami olyan, amikor szükség van egy sürgős takarításra” – hangsúlyozta Lucza András.

A Sencor újdonságát kimagasló „Clean Air” védelemmel vértezték fel annak érdekében, hogy porszívózás közben ne bocsássa vissza a levegőbe a felszívott mikroméretű por- és allergénszemeket. Ezen fejlesztés központi része a fél literes, üríthető tartályban lévő, antibakteriális HEPA-szűrő, amely mosható, ennek köszönhetően többször felhasználható.

A Sencor SVC 0625AT személyében egy olyan állóporszívó érkezett meg a magyar piacra, amely hasznos segítője lehet a kisgyermekekkel, illetve házi kedvencekkel rendelkező hazai háztartásoknak. Kimagasló funkcionalitásának és hatékony kiegészítőinek köszönhetően hozzájárulhat ahhoz, hogy az otthon töltött idő még teljesebb és élvezetesebb legyen.

A SENCOR-ról

A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.