Meghalt Nagy Norbert

MTI
2003. 05. 09. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életét vesztette autóbalesetben Nagy Norbert korábbi válogatott labdarúgó. A Lombart SC Haladás 34 éves játékosa két társával, Németh Attilával és a brazil Robsonnal Szombathelyen szenvedett közúti balesetet. Robson és Németh könnyebben sérült meg, Nagy Norbert viszont olyan súlyosan, hogy az orvosok megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Nagy Norbert 17 alkalommal szerepelt a válogatottban, amelyben egy gólt szerzett. Az NB I-ben 203 mérkőzésen lépett pályára, kétszer nyert bajnokságot a Ferencvárossal. A Magyar Labdarúgóliga versenybizottsága döntése szerint a szombatra kiírt Százhalombatta–Lombard FC Haladás NB I/B-s labdarúgó-mérkőzés elmarad, a találkozó új időpontját később jelölik ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.