Röviden

MTI
2003. 06. 30. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma dönt a Ligatanács
A Ligatanács mai ülése után hozzák nyilvánosságra az NB I-es klubok nevezésével kapcsolatos határozatokat. Korábban a Liga közölte, hogy egyik futballklub jelentkezése sem elfogadható a 2003/2004-es bajnoki idényre, az érintetteknek múlt szerdáig kellett pótolniuk a hiányokat. (MTI)
Ujvári Comóban
A Pool Comense női kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását Ujvári Eszter, a 27 éves válogatott öt idény után hagyja el a PVSK együttesét. (MTI)
Phelps világcsúcsa
Az amerikai Michael Phelps csaknem tízéves világcsúcsot döntött meg a kaliforniai Santa Clarában, 1:57.94 perccel ért célba a 200 méteres vegyes úszásban, a finn Jani Sievinen 1994-es, 1:58.16 perces rekordját adta át a múltnak. (MTI)
Dembo Jelena a sakkbajnok
A női országos sakkbajnokságon Dembo Jelena végzett az élen, miután az utolsó fordulóban sötéttel győzött Gara Tícia ellen, riválisa, Medvegy Nóra viszont csak fél pontot szerzett a Vajda elleni partiban. A végeredmény: Dembo 7,5 pont, Medvegy 7, Vajda 5,5, Gara A. 5, Gara T., Lakos, Göcző 4,5-4,5, Ignácz 3, Tóth 2, Rudolf 1,5. (MTI)
Hernádi harmadik
A hegyi autós gyorsasági szakágban kétszeres közép-európai zónabajnok Hernádi László a harmadik helyen végzett a hét végén az olaszországi Brescia mellett rendezett Európa-bajnoki futamon. A BMW M3-assal versenyző 34 éves tatabányai pilóta az összetett Eb-sorrendben jelenleg a 8. helyen áll, míg a zónabajnokságban öt verseny után ő az éllovas. (MN)
Rüstü a Barcelonáé
Az FC Barcelona hivatalosan is bejelentette, hogy szerződteti Rüstü Recbert, a török futballválogatott kapusát. (MTI)
Ronaldinho Manchesterben
Elégedett az ajánlattal, így Ronaldinho a Manchester United futballistája
lehet. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.