Bale miatt szabadul Öziltől a Real?

A német válogatottat 50 millió euróért igazolta le az Arsenal a Real Madridtól.

GB
2013. 09. 02. 14:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BBC honlapja hétfőn, az átigazolási szezon utolsó napján számolt be arról, hogy a londoni klub mindenben megállapodott a 24 éves futballistával, akinek már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell megfelelnie.

Özil három évvel ezelőtt a Werder Brementől került a spanyol fővárosba, José Mourinho alatt alapembernek számított, ám a nyáron kinevezett Carlo Ancelotti nem számolt vele, ráadásul a vasárnap 100 millió euróért megszerzett Gareth Bale érkezésével gyakorlatilag feleslegessé vált.

Az Arsenal ezzel alaposan megdöntötte klubrekordját, ugyanis az eddigi legnagyobb összeget – a Transfermarkt.de összeállítása alapján – a spanyol José Antonio Reyesért fizették ki, ő 2003-ban 20 millió euróért került az együtteshez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.