Három magyar, egy szlovén – ki nyeri el a BL-döntő rendezését?

Három magyar és egy szlovén pályázat érkezett be az Európai Kézilabda Szövetséghez (EHF) a női Bajnokok Ligája 2014-es négyesdöntőjének megrendezésére.

TK
2013. 09. 13. 14:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az augusztusi, rangos győri nemzetközi tornát szervező SportConcept menedzseriroda már kedden bejelentette, hogy jelentkezik a Final Fourra, ugyanakkor az EHF hivatalos honlapján pénteken megjelent közlemény szerint a Magyar Kézilabda Szövetség a Hungarofest Kft.-vel közösen, továbbá a Nexus Communication nevű cég is pályázik a rendezésre. Érdekesség, hogy helyszínként mindhárom magyar jelentkező a Papp László Budapest Sportarénával kandidál.

Egyedüli külföldiként a Krim Ljubljana pályázik.

Az EHF végrehajtó bizottsága várhatóan szeptember 20-án dönt arról, lesz-e egyáltalán négyes döntő, és ha igen, akkor hol.

A korábban kétszer is a világ legjobbjának választott, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Bajnokok Ligája-győztes Radulovics Bojana bekerült a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökségébe.

Az MKSZ pénteken rendkívüli küldöttgyűlést tartott azzal a céllal, hogy két új elnökségi tagot válasszanak. Egyikőjük lett Radulovics, aki jelenleg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakmai vezetője. Mellette Oláh Sándor, a Hajdú-Bihar megyei szövetség elnöke került be a testületbe.

Az MKSZ elnöksége:
elnök: Vetési Iván
alelnökök: Fasimon Sándor, Hadházy Sándor, tagok: Bódi Dezső, Kelecsényi Ernő, Mátrai Gábor, Oláh Sándor, Radulovics Bojana

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.