Katonai ruhában, bokrok közé bújva kémkedett a vetélytárs edzésén

Az olasz élvonalbeli Genoa labdarúgócsapatának egyik edzőjét pénteken rajtakapták, hogy a városi rivális Sampdoria tréningjén kémkedik.

BL
2013. 09. 14. 11:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két genovai csapat vasárnapi összecsapása előtt a Tőzsér Dánielt is foglalkoztató Genoa ifi együttesét felkészítő Luca De Pra terepszínű katonai ruhában rejtőzött el a bokrok között a Samp edzőpályája közelében, ám a szurkolók észrevették, és riasztották a biztonsági személyzetet. „Nem ejtettünk foglyokat, és nem ontottunk vért, az ellenség katonája szabadon távozhatott. Mindig bocsáss meg ellenségeidnek, mert semmi sem bosszanthatja őket ennél jobban” – szögezte le honlapján a klub.

A Genoa felfüggesztette De Pra munkaviszonyát, hangsúlyozva, a tréner magánakciójáról van szó, és senki sem küldte őt kémkedni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.