Kikerült a Sturm Graz keretéből Szabics Imre

Kikerült a Sturm Graz labdarúgócsapatának keretéből Szabics Imre, akire a vezetőedző közlése szerint a jövőben nem számítanak az együttesnél.

2013. 09. 13. 15:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Már nem tervezünk vele, inkább fiatal játékosoknak akarunk lehetőséget adni. Száz százalékban sportszakmai döntés született” – mondta a 32 éves válogatott támadóról az osztrák gárda szlovén vezetőedzője, Darko Milanic. Szabics, akinek a szezon végéig szól a szerződése, a hírek szerint „profin” fogadta a döntést, a vezetés pedig lehetőséget biztosít számára, hogy továbbra is az A csapattal tréningezzen. A játékos második korszakát tölti a Sturmnál, először 1999 és 2003 között volt a csapat játékosa, majd hét év németországi légióskodás után, 2010-ben tért vissza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.