Totti új szerződést ír alá szeretett csapatával

Francesco Totti két évvel meghosszabbítja az idény végén lejáró szerződését az AS Roma labdarúgócsapatánál.

WL
2013. 09. 13. 14:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a 36 éves csatár 3,2 millió eurót keres majd évente az új megállapodás értelmében, amelyet várhatóan a hónap végén ír alá. A szerződés valószínűleg tartalmaz egy olyan záradékot is, hogy Totti a visszavonulása után edzői állást kap a klubnál, amelynél az egész pályafutását töltötte.

Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnok futballista 16 esztendősen mutatkozott be a Farkasoknál, így immár 22. élvonalbeli szezonját tölti náluk. 227 gólnál tart az olasz első osztályban, amelynek eredményességi örökranglistáján a második helyen áll Silvio Piola mögött, aki karrierje során 274 találatot szerzett a Serie A-ban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.