Halhatatlanná vált Kovács Ági

Kovács mellett többek között a magyar származású úszóedző, Nagy József is bekerül a Hall of Fame-be.

TK
2013. 11. 04. 13:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezet közleménye szerint a 200 méter mellen a sydney-i játékokon arany-, 1996-ban Atlantában bronzérmes, s ugyanebben a számban kétszeres világbajnok (1998, 2001) Kovács mellett többek között a magyar származású úszóedző, Nagy József is bekerült a Hall of Fame-be.

„Ez az egyik legnagyobb elismerése a 13 éves nemzetközi pályafutásomnak. A Hírességek Csarnokában tényleg a legnagyobb úszók, olimpiai és világbajnokok kapnak helyet, és nagyon boldog vagyok, hogy az eredményeimet úgy értékelték, hogy méltó vagyok a tagságra” – mondta az MTI megkeresésére Kovács, aki különböző mellúszó távokon hétszeres Európa-bajnok is.

Az úszóknál a 32 éves Kovács Ágnes mellett olyan nagyságokat iktatnak be a következő alkalommal a Hírességek Csarnokába, mint az ausztrálok kiválósága, Grant Hackett és az amerikai Tom Malchow, a szinkronúszók között egy ikerpár, Penny és Vicki Vilagos, a vízilabdázóknál az olasz Carlo Silipo és a holland Karen Kuipers, a műugróknál pedig a kínai Peng Po.

A beiktatási ceremónia időpontját később hozzák nyilvánosságra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.