Mourinho brazil válogatott hátvédje Párizsba igazolt

A Chelsea FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy David Luiz a PSG-ben folytatja pályfutását.

TK
2014. 05. 23. 21:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Chelsea és a Paris Saint-Germain mindenben megállapodtak egymással, így a brazil David Luiz a francia csapathoz igazolhat. Már csak két feltételnek kell teljesülnie: a játékosnak meg kell állapodnia a PSG-vel és át kell mennie az orvosi vizsgálaton” – olvasható az angol klub rövid közleményében.

A Sky Sports úgy tudja, a védőként és védekező középpályásként is bevethető David Luiz 50 millió fontért került a francia bajnokhoz, a BBC viszont „csak” 40 millió fontról tud. Ha valóban 50 millió font az átigazolási díj, akkor a világ legdrágább védőjévé válhat David Luiz.

A brazil védő érkezésével valószínűleg távozik a szintén brazil Alex, akinek nyáron lejár a szerződése a francia csapattal.

David Luiz 2011 januárjában érkezett a Stamford Bridge-re a portugál Benficától, szerződéséből még három év volt hátra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.