Mandzukicra már le is csapott a Real Madrid

Alig kaptak szárnyra a hírek Mandzukic távozásáról a Bayerntől, a Real Madrid már le is csapott a horvátra.

Ch. Gáll András
2014. 06. 10. 9:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mario Mandzukic igazából a 2012-es Európa-bajnokságon futott be, a Wolfsburg csatárát akkor azon melegében le is igazolta a Bayern. Ahol megállta a helyét, olyannyira, hogy 2013. május 25-én a Dortmund elleni BL-döntőben ő lőtte a bajorok első gólját. Két idényben 54 meccsen 33 gólt szerzett, s a 2013–2014-es bajnokságban 21 góllal ő volt a Bayern legeredményesebb játékosa, a BL-t és az egyéb sorozatokat is beleszámítva 25 gólt szerzett.

Látszólag minden a legnagyobb rendben, csakhogy az idei Német Kupa döntője előtt Pep Guardiola váratlanul kihagyta a horvátot a kezdőből, s ezen annyira felkapta a vizet, hogy a hétfői Sportske Novostiben jelezte, el akar menni Guardiola Bayernjéből.

Márpedig aki fúj Guardiolára, annak mindig lesz helye a Real Madridban. A keddi Marca már tényként közli, hogy „Mandzukic karnyújtásnyira a Madridtól”.

Mandzukicot nem először hozzák hírbe a Madriddal, tavaly nyáron is felmerült, hogy esetleg őt szerződtetik az akkor a Napolihoz távozó Gonzalo Higuaín pótlására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.