Seedorf fél évet sem kapott, Inzaghi váltja a Milannál

A piros-feketék legendáját egy másik legenda váltja. 2016 nyaráig írt alá.

GB
2014. 06. 09. 16:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz klub hétfőn jelentette be – amit a helyi sajtó már nagyjából két hete megszellőztetett –, hogy a holland szakember helyét korábbi csapattársa, az eddig az utánpótlásban dolgozó olasz világbajnok csatár veszi át.

A piros-feketéknél játékosként tíz évet eltöltő Seedorf négy hónapja került a csapat élére, két és fél éves szerződést írt alá. Irányításával a milánói együttes 19 bajnoki mérkőzésen 11 győzelmet aratott, ám így is lemaradt az európai kupaszereplésről.

A 40 éves, 57-szeres válogatott Inzaghi – aki 2016 júniusáig írt alá – 11 szezont töltött el a Milannál, és – Seedorfhoz hasonlóan – kétszer nyert bajnokságot és Bajnokok Ligáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.