Új edzője van a Nyíregyházának is

A Honvéd és a Pécs után pénteken a Nyíregyháza együttesénél is új edzőt neveztek ki.

KG
2014. 06. 13. 20:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának beszámolója szerint mindenben megegyeztek a felek. „A klubépítési modellnek megfelelően választottunk – mondta Lucsánszky Tamás klubigazgató. – Egy olyan vezetőedzőt szerettünk volna, aki az alapkoncepciónknak mind szakmailag, mind emberileg megfelel és hosszú távon a Nyíregyháza Spartacus meghatározó tagja lehet.” Hozzátette, hogy Csábi József személyében ilyen embert ismertek meg, és a játékosokhoz hasonlóan nagy benne a bizonyítási vágy.

A 47 éves Csábi József megtisztelőnek tartja, hogy „egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező csapatnál” gondoltak rá. Az új vezetőedző fél éve, Egervári Sándor távozása után – egy mérkőzés erejéig – a válogatott kispadján ült, előtte három éven át a válogatott pályaedzője volt. A nyíregyházi csapat, amely most jutott vissza az élvonalba, június 23-án kezdi a felkészülést.

Pénteken a Budapest Honvédnál, a PMFC-nél is új vezetőedzőt neveztek ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.