A Fradi volt játékosa Samuel Eto’o társa lesz

Samuel Eto’o az Everton labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

BuL
2014. 08. 26. 23:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33 éves kameruni csatár szerződtetését kedden jelentette be a liverpooli együttes, amely két évre szóló megállapodást írt alá a játékossal, aki szabadon igazolható volt, miután az előző szezon végén távozott a Chelsea-től.

Eto’o eddigi karrierje során szinte mindent elért, többek között az FC Barcelonával kétszer, míg az Internazionaléval egyszer nyert Bajnokok Ligáját. A kameruni válogatottban 118-szor lépett pályára, s 56 gólt szerzett, amellyel a nemzeti csapat történetének legeredményesebb futballistája. Három éve az Intertől az orosz Anzsi Mahacskalához szerződött, ahol a világ legjobban fizetett labdarúgója volt.

A támadó szombaton éppen a Chelsea elleni bajnokin mutatkozhat be új együttesében, ahol a Fraditól igazolt bosnyák Besic is a csapattársa lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.