A Győr nem bírt a Pápával és az esővel

A Pápa hazai környezetben gól nélküli döntetlent ért el a legutóbbi szezonban ezüstérmes Győr ellen.

TK
2014. 08. 24. 6:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó elején a Győr támadott többet, de igazi ziccerig nem jutott el. A félidő közepén óriási eső zúdult a pályára, és ez mindkét csapat dolgát alaposan megnehezítette. Az eső áztatta füvön sokszor megállt a labda, így nem alakult ki folyamatos játék.

A fordulás után a vendégek rohamoztak, míg a hazaiak kontrákra rendezkedtek be. A csúszós talaj rendre kifogott a játékosokon, ráadásul sokszor a védők helyzetét is megkönnyítette, így nem született gól.

Lombard Pápa Termál FC – Győri ETO FC 0-0
Pápa, 1000 néző, v.: Erdős
sárga lap: Sluka (33.), illetve Wolfe (8.), Andric (17.), Völgyi (45.)

Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Jagodics B., Nagy T., Frizoni (Bogunovic, 84.) – Zulevs (Böröczki, 90.), Csilus T., Florean (Benkő, 67.), Csizmadia, Sluka – Popin

Győr: Kamenár – Wolfe (Martínez, 58.), Lipták, Lang, Völgyi – Dudás, Kamber, Pátkai (Mervó, 86.) – Andric (Trajkovic, 71.), Priskin, Rudolf

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.