Csákváron szomszéd lesz a Fradi és az Újpest

Érdekes kezdeményezés látott napvilágot az NB II-be feljutott csapatnál.

WL
2014. 08. 13. 18:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 5000 lakosú kisváros együttesének szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, Nagy Sándor klubelnök ötlete volt, hogy vegyék fel a kapcsolatot a spanyol, az angol, a német és az olasz liga egyesületeivel, s kérjenek tőlük egy-egy emblémás széket. A stadion a stadionban elnevezésű kezdeményezésnek a sportszerűség, a tolerancia népszerűsítése a célja, a székek azt jelképezik, hogy jól megfér egymás mellett az Újpest és a Ferencváros, a Real Madrid és a Barcelona, vagy a Liverpool és a Manchester United.

Gelei József sajtófőnök tájékoztatása szerint a megkeresett klubok 75 százaléka már reagált, méghozzá pozitívan, az MU például öt perccel az elküldés után válaszolt a csákváriak e-mailjére. A sajtóeseményen a Hertha BSC, a Videoton és a DVSC székét be tudták mutatni, ezek már a bajnoki rajton ott lesznek a stadionban.

Az Aqvital FC Csákvár fiatal csapattal készül a másodosztályú bajnokság rajtjára. Mint kiderült, Bognár György együtteséből az alapemberek közül senki sem távozott, ugyanakkor több fiatal, 19 és 21 év közötti futballistával erősítették meg a keretet a nyáron.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.