Először nyert otthon a Nyíregyháza

A nyírségi csapat a Pápát verte 3-0-ra.

KG
2014. 08. 30. 19:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Remekül kezdte a találkozót a hazai mérkőzésein eddig meglehetősen halványan szereplő Nyíregyháza, és az első negyedórában két gólt szerzett. Ezután a Pápa többször került a nyírségiek kapuja elé, mégis a nagy kedvvel játszó hazaiak növelhették volna előnyüket, Gengeliczki gólját azonban szabálytalanság miatt érvénytelenítette Iványi játékvezető. A szünetig mindkét csapatnak voltak lehetőségei, nagyobb helyzeteket a Nyíregyháza alakított ki.

A második félidőben tovább próbálkozott a Pápa a góllövéssel, kevés sikerrel, a játékrész derekán viszont csak Szűcs védései mentették meg a vendégeket az újabb góltól. A mérkőzés utolsó részében a Pápa alakított ki nagyobb helyzeteket, ennek ellenére a hajrában harmadszor is betalált a kapuba a nyírségi csapat, és megérdemelten nyert.

Nyíregyháza Spartacus – Lombard Pápa Termál FC 3-0 (2-0)

Nyíregyháza, 2100 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Abdouraman (8.), Bajzát (12.), Pekár (93.)
sárga lap: Sándor (75.) Fodor (84.), Abdouraman (89.), illetve Zulevs (60.), Csilus (66.)

Nyíregyháza: Balogh - Szokol, Fodor, Gengeliczki, Törtei - Abdouraman, Kostic (Sándor 51.), - Szécsi (Pekár 70.), Pákolicz (Huszák 83.), Koller - Bajzát

Pápa: Szűcs - Tóth (Coroian 24.), Jagodics, Nagy - Frizoni, Zulevs (Benkő 77.), Csilus, Florean (Waltner, a szünetben) - Sluka, Csizmadia, Popin

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.