időjárás 5°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Először nyert otthon a Nyíregyháza

KG
2014.08.30. 19:52

A nyírségi csapat a Pápát verte 3-0-ra.

Remekül kezdte a találkozót a hazai mérkőzésein eddig meglehetősen halványan szereplő Nyíregyháza, és az első negyedórában két gólt szerzett. Ezután a Pápa többször került a nyírségiek kapuja elé, mégis a nagy kedvvel játszó hazaiak növelhették volna előnyüket, Gengeliczki gólját azonban szabálytalanság miatt érvénytelenítette Iványi játékvezető. A szünetig mindkét csapatnak voltak lehetőségei, nagyobb helyzeteket a Nyíregyháza alakított ki.

A második félidőben tovább próbálkozott a Pápa a góllövéssel, kevés sikerrel, a játékrész derekán viszont csak Szűcs védései mentették meg a vendégeket az újabb góltól. A mérkőzés utolsó részében a Pápa alakított ki nagyobb helyzeteket, ennek ellenére a hajrában harmadszor is betalált a kapuba a nyírségi csapat, és megérdemelten nyert.

Nyíregyháza Spartacus – Lombard Pápa Termál FC 3-0 (2-0)

Nyíregyháza, 2100 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Abdouraman (8.), Bajzát (12.), Pekár (93.)
sárga lap: Sándor (75.) Fodor (84.), Abdouraman (89.), illetve Zulevs (60.), Csilus (66.)

Nyíregyháza: Balogh - Szokol, Fodor, Gengeliczki, Törtei - Abdouraman, Kostic (Sándor 51.), - Szécsi (Pekár 70.), Pákolicz (Huszák 83.), Koller - Bajzát

Pápa: Szűcs - Tóth (Coroian 24.), Jagodics, Nagy - Frizoni, Zulevs (Benkő 77.), Csilus, Florean (Waltner, a szünetben) - Sluka, Csizmadia, Popin

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.