Elvesztette veretlenségét az MTK Pakson

Az MVM-Paks 3-0-ra legyőzte a vendég MTK Budapestet a 3. forduló nyitómérkőzésén.

TK
2014. 08. 08. 19:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paks nagy lendülettel kezdte a mérkőzést és szinte azonnal vezetést is szerzett. Ezt követően is több lehetőség adódott a hazaiak előtt, ezek azonban kimaradtak, majd a félidő derekától visszaesett a színvonal.

A második félidőben is magabiztosan kézben tartotta a játék irányítását a Paks, amely Eppel látványos góljával megduplázta az előnyét, ezzel gyakorlatilag el is döntötte a három pont sorsát, a hajrában pedig egy szép akció végén a kegyelemdöfést is megadta a hazai csapat.

A paksiak ráadásul az eddigi három körben még gólt sem kaptak.

MVM-Paks – MTK Budapest 3-0 (1-0)
Paks, 1500 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Bartha (3.), Eppel (58.), Könyves (85.)
sárga lap: Frank (68.)

MVM-Paks: Molnár P. – Heffler T., Kovács G., Gévay, Báló – Könyves, Bertus, Kecskés (Fiola, 80.), Bartha, Tamási (Kiss T., 85.) – Eppel (Kulcsár D., 73.)

MTK Budapest: Hegedüs L. – Nagy T., Kálnoki Kis, Vukmir, Poór – Vass Á., Pölöskei Zs., Bese (Frank, a szünetben) – Kanta J., Hrepka (Thian, 71.), Horváth Zs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.