Ez igen! 22 góllal nyert a magyar válogatott

Az ausztráloktól elszenvedett háromgólos vereség után javított csoportjában a magyar női vízilabda-válogatott az oroszországi világkupán.

BuL
2014. 08. 13. 12:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Merész András együttese 22 találatnyi különbséggel nyert a dél-afrikaiak ellen.

A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar csapat a tudásban jóval gyengébb riválisát a papírformának megfelelően könnyedén győzte le négyesében a Hanti-Manszijszkban zajló világkupa második napján. A magyar szövetség honlapja szerint jól kezdett a Merész-alakulat, amely 6–2-re hozta az első negyedet, és a másodikban sem volt kérdés a részsiker, ezt a nyolc percet 3–1-re nyerte a gárda. A második félidőben folytatódott az egyoldalú találkozó, a magyar válogatott végül 22 góllal nyert. Folytatás csütörtökön az Egyesült Államok legjobbjai ellen.

A világkupa-küzdelmek két négyes csoportban zajlanak, s mindegyikből mind a négy csapat bejut a negyeddöntőbe, ahol keresztbejátszás következik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.