Gómez bejelentkezett Löwnél

A Fiorentina támadója szeretne újra meghívót kapni a német válogatottba.

WL
2014. 08. 25. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves játékos korábban 59-szer szerepelt a Nationalelfben, és 25 gólt szerzett, legutóbb egy éve, Paraguay ellen játszott a csapatban.

„Természetesen vissza akarok és vissza is fogok térni a válogatottba – nyilatkozott a Sport Bild című magazinnak. – A felkészülésem az új szezonra jól sikerült, s az egész csapattal együtt várjuk az idény rajtját.”

A csatárnak az előző volt az első szezonja a Fiorentinában, de az ígéretes kezdés után tavaly szeptemberben térdsérülést szenvedett, s hónapokat ki kellett hagynia. A Bayern München volt futballistája emiatt pályafutása legcsúnyább idényéről beszélt. Ráadásul visszatérése után nem sokkal ismét kidőlt, ezért az aranyéremmel végződött német vb-szereplésnek sem lehetett részese.

Joachim Löw szövetségi kapitány hamarosan kijelöli keretét a szeptember 3-ai, Argentína elleni barátságos mérkőzésre – a vb-döntő „visszavágójára” –, valamint a négy nappal később sorra kerülő első Európa-bajnoki selejtezőre, amelyen Skócia lesz az ellenfél.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.