Karl Erik Böhn-emlékmérkőzés Győrben

A Győri Audi ETO KC és a norvég Larvik összecsapásából hagyományt szeretnének teremteni.

TK
2014. 08. 13. 20:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győri Audi ETO KC szerdai közleménye szerint a hazai klub, valamint a norvég Larvik összecsapásából hagyományt szeretnének teremteni a két csapat korábbi vezetőedzőjére emlékezve.

A leukémiában idén februárban elhunyt Böhn – aki a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedett – a Larvikkal ötszörös bajnok, illetve KEK-győztes volt, a Győrt pedig fél évig irányította, BL-döntőbe jutott a csapattal és 2012-ben magyar bajnoki címet ünnepelhetett.

A tornán jövő pénteken a Győr a macedón Vardar Szkopjéval, szombaton a Larvikkal találkozik 18 órakor, vasárnap 15 órakor pedig a két külföldi együttes csap össze.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.