KDNP-s váltotta Matyi Dezsőt

Hargitai János országgyűlési képviselő megbízatása öt évre szól.

TK
2014. 08. 26. 17:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei parlamenti választás előtt a Baranya Megyei Kormányhivatal vezetőjeként dolgozó politikus a klub honlapján megjelent hírrel kapcsolatban az MTI megkeresésére elmondta: az egyesület tulajdonosát, Matyi Dezsőt váltotta a poszton, megbízatása öt évre szól.

„Szeretem a labdarúgást, és már korábban felvetődött, hogy a pécsi klubot ne csak szurkolójaként, hanem vezető tisztségviselőjeként is segítsem” – jegyezte meg Hargitai. Hangsúlyozta: azért vállalta el az elnöki teendőket, mert bízik abban, hogy kapcsolatrendszerének köszönhetően olyan anyagi és szakmai támogatást kaphat az egyesület, amelynek eredményeként hosszú távon és sikeresen szerepelhet a hazai élvonalban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.