Király Gábort kitették csapata keretéből

Az 1860 München vezetőedzője a Ferencvárostól 2013 telén menesztett Ricardo Moniz.

TK
2014. 08. 11. 15:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Erre a fegyelmi intézkedésre szükség volt, de az öt játékos számára nyitva van az út az első csapatba” – mondta Gerhard Poschner sportigazgató a csapat honlapjának.

A 38 éves Király Gábor a Sport1.de oldalnak annyit tett hozzá, hogy nem tudja, mikor készülhet újra a profi kerettel. „Természetesen nagyon szomorú vagyok, de a döntés ellen nem tehetek semmit. Rosszul kezdtük a bajnokságot, mindenkinek össze kell kapnia magát, hogy visszatérjünk a helyes útra.”

A kisebbik müncheni csapat vezetőedzője a Ferencvárostól 2013 telén menesztett Ricardo Moniz, nyáron csatlakozott a gárdához a brazil Leonardo, akinek tavasszal döntő érdemei voltak abban, hogy a budapesti zöld-fehérek felértek a dobogó legalsó fokára.

A müncheni Oroszlánok két forduló után két vereséggel a tabella utolsó előtti helyét foglalják el a Bundesliga 2-ben. Az elmúlt hétvégén Király Gáborék 3-0-ra kikaptak az RB Leipzigtől. A magyar kapus a második gólt követően megráncigálta egyik csapattársa haját, őt téve felelőssé a történtekért. A mérkőzést után a szombathelyi születésű portás úgy nyilatkozott, hogy békejobbot nyújtott, melyet társa el is fogadott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.